Varausehdot

Tietosuojaselosteessamme kerromme kuinka käsittelemme henkilötietojasi.
Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä (avautuu uuteen ikkunaan)

Tule vierailulle tutustumaan innovatiiviseen energiantuotantoomme!

Kuljemme energia-alan etujoukoissa ja haluamme osaltamme kirittää siirtymistä puhtaaseen energiantuotantoon. Tavoitteenamme on täysin fossiiliton energiantuotanto vuoteen 2026 mennessä ja sen jälkeen etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Miten tähän päästään? Tule kuulemaan innovatiivisista tavoistamme tuottaa energiaa.

Vierailuja järjestetään arkisin ryhmille, kuten esimerkiksi koulut, oppilaitokset, yritykset, työyhteisöt, harrasteryhmät tai taloyhtiöt. Joka kuukauden ensimmäinen lauantaina klo 13.00 on avoin yleisövierailu, johon kuka tahansa voi osallistua ilmoittautumalla etukäteen.

Vierailun ohje

Vierailu kestää noin 1,5- 2 tuntia. Se perehdyttää vierailijat energiantuotantoomme ja uusimpiin innovaatioihimme, lippulaivallemme jätevoimalan tekniikkaan ja jätteiden energiahyötykäyttöön sekä jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Kokonaisuus käydään läpi keskustellen ja käyttäen apuna videoita ja pienoismallia. Lopuksi käydään tutustumassa itse voimalaitokseen.

Huom! Liikuntarajoitteiset, kuten esimerkiksi pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat henkilöt voivat osallistua vain esittelytilan vierailuun. Osallistuminen voimalaitoksen puoleiseen kierrokseen ei valitettavasti ole turvallisuussyistä mahdollista.

Tietoa jätevoimalalle saapumisesta

Vahvistusviesti yhteyshenkilölle

Ilmoittautumisesta toimitetaan vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviesti sisältää linkin, jonka kautta pääset tarvittaessa muokkaamaan osallistujien nimiä tai peruuttamaan ilmoittautumiseen. Kaikkien osallistujien nimet on oltava turvallisuussyistä tiedossa jo ennen vierailulle saapumista.  Osallistujien nimien muokkaus sulkeutuu yksityisvierailuilla 24h ennen vierailun alkua ja ryhmävierailuissa 3 vuorokautta ennen vierailun alkua. Muistathan siis lisätä osallistujien nimet hyvissä ajoin ennen vierailun alkua.

Ryhmienvierailut (yritys, yhteisö, koululuokka yms.)

  • Vierailulle osallistumisen ikäraja on 10 vuotta.
  • Ryhmävierailuille ilmoittaudutaan vähintään viikkoa ennen vierailun ajankohtaa.
  • Vierailulle osallistujien nimien tulee olla tiedossa 3 vuorokautta ennen vierailun alkua.
  • Vierailun osallistujien nimiä pääsee muokkaamaan vahvistuksessa olevan muokkauslinkin kautta. Myös ilmoittautumisen peruutus tätä kautta on mahdollista.

Yksityishenkilöiden vierailut

  • Vierailulle osallistumisen ikäraja on 10 vuotta.
  • Vierailuille voi ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön, esimerkiksi omat perheenjäsenet (1-9 henkilöä)
  • Vierailulle osallistujien nimien tulee olla tiedossa 1 vuorokausi (24h) ennen vierailun alkua.
  • Vierailu toteutuu kun osallistujia on yhteensä vähintää 10 kappaletta. Vantaan Energia ilmoittaa yhteyshenkilölle, mikäli vierailu tästä tai jostain muusta syystä peruuntuu.