Tervetuloa vierailulle Jätevoimalaan oppimaan lisää kiertotaloudesta!

Vierailuja järjestetään arkisin ryhmille, kuten esimerkiksi koulut, oppilaitokset, harrasteryhmät tai taloyhtiöt.

Vierailun ohje

Vierailu kestää noin 2 tuntia. Se perehdyttää vierailijat kiertotalouteen ja uusimpiin innovaatioihimme, lippulaivallemme Jätevoimalan tekniikkaan ja jätteiden energiahyötykäyttöön sekä jätteiden kierrätykseen ja kestävään elämäntapaan. Kokonaisuus käydään läpi keskustellen ja käyttäen apuna videoita ja pienoismallia. Lopuksi käydään tutustumassa itse voimalaitokseen.

Huom! Liikuntarajoitteiset, kuten esimerkiksi pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat henkilöt voivat osallistua vain esittelytilan vierailuun. Osallistuminen voimalaitoksen puoleiseen kierrokseen ei valitettavasti ole turvallisuussyistä mahdollista.

Ryhmät
Etsi ryhmällesi sopiva vierailuaika alla olevasta kalenterista ja lähetä varauspyyntö. Ilmoita yhteystietosi, ryhmän nimi ja osallistujamäärä. Ryhmän minimikoko on 10 ja maksimikoko on 40 henkilöä. Vierailulle osallistumisen ikäraja on 10-vuotta.

Päivitä vierailun osanottajien nimilista viimeistään 3 arkipäivää ennen vierailua saamasi varausvahvistuksen linkin kautta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä vierailut@vantaanenergia.fi
Ilman nimilistan toimitusta vierailua ei voida toteuttaa.

Tietoa jätevoimalalle saapumisesta

 

 


Varauskalenterin käyttö

  1. Valitse kalenterista kohta yritykset ja yhteisöt (ryhmille on varattuna maanantait, tiistait, keskiviikot ja perjantait).
  2. Nuolilla voit selata kuukausien välillä. Valittavissa olevat ajankohdat näkyvät punaisella taustalla.
  3. Valitse mieleisesi ajankohta kalenterista ja  lähetä vierailupyyntö täyttämällä avautuva lomake. 
  4. Saat sähköpostiisi kuittausviestin vierailusta. Päivitä vierailun osanottajien nimilista viimeistään 3 arkipäivää ennen vierailua saamasi varausvahvistuksen linkin kautta.

Vierailuajat