Tule vierailulle tutustumaan innovatiiviseen energiantuotantoomme!

Kuljemme energia-alan etujoukoissa ja haluamme osaltamme kirittää siirtymistä puhtaaseen energiantuotantoon. Tavoitteenamme on täysin fossiiliton energiantuotanto vuoteen 2026 mennessä ja sen jälkeen etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Miten tähän päästään? Tule kuulemaan innovatiivisista tavoistamme tuottaa energiaa.

Vierailuja järjestetään arkisin ryhmille, kuten esimerkiksi koulut, oppilaitokset, yritykset, työyhteisöt, harrasteryhmät tai taloyhtiöt. Joka kuukauden ensimmäinen lauantaina klo 13.00 on avoin yleisövierailu, johon kuka tahansa voi osallistua ilmoittautumalla etukäteen.

Vierailun ohje

Vierailu kestää noin 1,5- 2 tuntia. Se perehdyttää vierailijat energiantuotantoomme ja uusimpiin innovaatioihimme, lippulaivallemme jätevoimalan tekniikkaan ja jätteiden energiahyötykäyttöön sekä jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Kokonaisuus käydään läpi keskustellen ja käyttäen apuna videoita ja pienoismallia. Lopuksi käydään tutustumassa itse voimalaitokseen.

Huom! Liikuntarajoitteiset, kuten esimerkiksi pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat henkilöt voivat osallistua vain esittelytilan vierailuun. Osallistuminen voimalaitoksen puoleiseen kierrokseen ei valitettavasti ole turvallisuussyistä mahdollista.

Ryhmät
Varaa ryhmällesi sopiva vierailuaika alla olevasta kalenterista. Ilmoita yhteystietosi, ryhmän nimi ja osallistujamäärä. Ryhmän minimikoko on 10 ja maksimikoko on 45 henkilöä. Vierailulle osallistumisen ikäraja on 10-vuotta.

Lähetä vierailun osanottajalista viimeistään 3 arkipäivää ennen vierailua osoitteeseen vierailut@vantaanenergia.fi

Yksityishenkilöt
Kaikille avoimet opastukset ovat joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 13-15. Vierailu toteutuu, kun ryhmään ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä.

Tietoa jätevoimalalle saapumisesta

 

 


Varauskalenterin käyttö

  1. Valitse ensin näytetäänkö vierailuajankohdat yksityishenkilöille (lauantait) vai ryhmille (maanantait, tiistait, keskiviikot ja perjantait).
  2. Nuolilla voit selata kuukausien välillä. Valittavissa olevat ajankohdat näkyvät punaisella taustalla.
  3. Valitse mieleisesi ajankohta kalenterista ja ilmoittaudu vierailulle täyttämällä avautuva lomake. 
  4. Saat sähköpostiisi kuittausviestin vierailusta. Voit muokata vierailusi osallistujalistaa myöhemmin kyseisen sähköpostin linkistä.

Vierailuajat